Nuffnangku...

Selasa, 28 September 2010

Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest

Tiba2 teringin nak join contest yang mamalieyna buat ni..rasanya nilah first time aku join dari orang yang first time jugak buat contest,betul tak agaknya iena...


Gambar yang inginku pertaruhkan ialah:

menyengih je
Nama : Nur Dyan Maisarah bt Md Rosdy
Umur  : 1 Tahun 7 Bulan

Gambar ni aku baru ambil semalam,Maisarah ni jenis suka memanjat,gambar ni aku tangkap masa dia tengah dok main tempat senamanku..tempat senamanku itu sekarang dah jadi tempat dia nak bergayut dan bermain,aku pun terpaksalah beralah demi anakku ini

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

yuhuu...TQ for joining! ^_^

LULUS!

Good luck cayang!

norihan berkata...

sama2 iena...