Nuffnangku...

Jumaat, 28 Januari 2011

Kek untuk Maisarah

Selamat petang semua,hari ni sesaja nak cerita tentang hari jadi Maisarah yang akan datang,yelah semalam genaplah umurnya 1 tahun 11 bulan,aku ingat bila dia dah genap 2 tahun aku nak buat sambutan hari jadi untuk dia tapi sekarang ni aku tengah memikir kek apa yang cantik dan sedap untuk di beri  yek....walaupun Maisarah tu kecik tapi dia tahu jugak kek mana yang cantik dan tak cantik sebab aku pernah bawak dia ke kedai kek,semua kek yang cantik2 dia nak yang macam biasa tu dan tak berapa segak dia tak mau..(pandai memilih tau..)agak2 korang semua kek apa yang sedap ye,kek tempah kat rumah orang atau kek kat kedai macam kat Secret Recipe tu...kalau boleh saja2 nak kongsi sebab aku tak reti sesangat nak memilih kek...kalau yang aku pilh aku suka macam ni...
ataupun biasa macam ni ....
kalau secret recipe aku suka macam ni pulak..
uuuhhh...telan air liur tengok kek2 ni....apa jua pun aku just nak sharelah apa yang kengkawan suka bolehlah kita kongsi sesamakan...


note:gambar di pinjam dari cik google..

6 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

tajuk entri mcm citer drama pulak, hehehe :)

norihan berkata...

haha...ye ke ieda..?boleh ajekan...:-)

Zur@ZaRi berkata...

kek yg nombor 2 gambar first tu sangat cantik la...

norihan berkata...

aahhkan...saya pun suke jugak kek no 2 tu...:)

9W2SEV berkata...

an..
tempah la coklat kek dan boleh paste kartun kegemaran dia. ( pilih la kartun yang dia suka..macam barbie ker..princess ker...

kalau an nak tempah leh visit blog nie anrdelights.blogspot.com...akak nie dok kat manjung dekat ngan umah leen..

norihan berkata...

tulah an ingat nak call,try tanya leh tempah lagi ke tak...tak sabo ni....