Nuffnangku...

Isnin, 17 Januari 2011

batuk tak habis..

Selamat petang...maaflah pagi tadi tak dapat nak buat apa2 sebab hari ni badan tak berapa sihat..dan batuk tak baik2 lagi..aku nak menulis pun kurang ada idea...tapi mungkin besok aku boleh bercerita kot...emmm...kengkawan semua,time kasih bebanyak kerana memberi komen atau ulasan kat blog aku yang tak seberapa ni..harap2 kita boleh jadi kawan yang terbaik di alam maya ni ye...oklah...tak tahan dah aku ngan batuk ni..nak rileksssskan diri...cowcin cau....

2 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

sama lah kita pon batuk, letih la..

odah + one = odahone berkata...

sy pun btuk gak smpi terangkt isi perut...tapi dh ok sket...mnum air byk2...
AYUH MATI BUNUH DIRI?