Nuffnangku...

Jumaat, 14 Januari 2011

Nini D & The Warna Contest

Petang ni aku takde nak buat apa2 sambil tu nak buat tagged contest  yang di beri oleh Mak Bed ..Contest ni di anjurkan oleh blog Nini D dan disponser oleh thewarnabyelnani
kepada sesiapa nak join bolehlah jugak ye...

Nini d & The Warna Contest
Aku buat ni pun sebab aku tengok hadiah2nya yang best sangat dan contestnya nampak menarik sebab ada kerja rumah gitu...k..kita tengok pulak soalan-soalannya:
  1. apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang? 
pada pendapat sayalah,rekaan tudung sekarang banyak memenuhi citarasa bagi zaman serba canggih sekarang,mana taknya semuanya menggunakan kaedah yang simple dan ekspress... 
     2.  rekaan yang macam mana yang anda suka?
Rekaan tudung yang saya suka ialah yang mempunyai corak yang menarik,jenis material saya tak kisah asalkan cantik dan sesuai dengan muka saya,itu dah cukup memadai...

Slogan pulak:
`bertudung akan lebih bergaya jika' si pemakai tudung adalah seorang  yang betul2 ikhlas untuk memakainya dan bukan di anggap sebagai satu fesyen untuk bergaya...kerana dengan memakai tudung seorang itu akan nampak anggun dan menarik sekali... 


Saya rasa nak tagged Pn. Mamalieyna...join jom... 

3 ulasan:

Nini D.. berkata...

dear...tq for join...
wish u luck & follow u too... :)

norihan berkata...

Nini D,
welcome...

the warna by ellnani berkata...

tq for joining :), jln2 cr pemenang nih..hehe