Nuffnangku...

Selasa, 28 September 2010

Tak berapa sihat dan Mood kureng..@@@

Salam...hari ni mood kuranglah baik...asyik dok soksek,soksek pulak...sejak dua menjak ni cuaca kat di negeri Perak ni asyik hujan petang je,semalam balik pun hujan gak...nak demam pun ada..hummm...kerja2ku pun sudah siap dan aku pun leh la updatekan blog ni...walaupun tak tahu nak cerita apa..tapi tetap nak menulis sesuatu di blogku ini..rindu sangat nak menulis tapi keadaan yang tak bagi aku menulis..hehe..Ni nak cerita sikit tentang suamiku yang dah beberapa hari asyik sakit,aku pun tak tahu sakit apa..sebab dia cakap belakang badan dia asyik sakit dan lenguh sampaikan sukar tuk bernafas...aku ajak gi klinik ke,hospital ke..dia tak nak...geram aku di buatnya..susah sangat nak ajak...tensioon...tenssiiooon...kalau kita sakit,sibuk ajak gi klinik,tapi dia sakit,susah betulll...aku harap takde apalah kat dia..kesian anak aku nanti,yang sememangnya manja sangat kat ayah dia tu...k lah..ingat petang nanti nak join contest dari kawan kita tu...tunggu yea..yea..

saja tempek gambar suamiku dan anakku ini lagi..

Sarah yang sememangnya suka posing dalam kereta je..

aku ngan suamiku...
note:aku doakan semoga suamiku sembuh dari segala penyakit dan ceria kembali hendaknya..kawan2 doakan sekali ye....

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

wooo gambo last tak tahan tu..dah ala2 pose artis..hikhikhik...romantik abess =P

sarah kiut! ^_^

contest sapelah tu..hehe..contest ada dimana2..^_^

norihan berkata...

haha...iena ,gambar last tu balik dari penang..balik2 terus ambil kamera..hehe..thanks...adalah...tunggu ek..