Nuffnangku...

Isnin, 16 Ogos 2010

Cerita berbuka semalam

Salam..selamat berpuasa ye semua...dah beberapa hari aku tak update kan blog ni..rindu pulak nak updatekan blog tapi mata ni rasa tak larat nak tengok komputer lama2..tu yang tak berupdate...aku nak cerita tentang buka puasa aku semalam,takde cerita apa pun hehe...just sekadar nak beritahu yang semalam makku masakkan makanan kegemaranku iaitu laksa johor...(nyummm..nyumm..)
gambar tak sempat nak tangkap(hasil ikhsan cik goog)
pastu aku pun masakkan untuk suamiku pula iaitu laksa penang...suami dia tak suka makan laksa johor,terpaksalah aku masak kedua2nya sekali....dah siap masak... aku pun pergi pasar Ramadhan,itupun sebabnya satu je..iaitu nak beli air soya
kuih yang aku sempat beli hanyalah kuih lompang dan karipap aje....Arini tak tahu apa lagi nak masak...tengah dok pikir....sambil tu aku nak tempek gambar sarah yang terkurung ni....layankan aje ye....

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

laksa mmg no 1 ! ^_^

laa nape sarah kena kurung tu..huhu..

norihan berkata...

iena...samalahkan...hehe...
sarah tu terkurung...sebab nakal sangat...orang nak buka puasa dia cbuk berjalan nak pergi ke luar...last2 tok dia gantung buaian jala tu..ikat kat atas...tu yang terkurung cam tu...