Nuffnangku...

Khamis, 5 Ogos 2010

kek untukku...

Selamat pagi semua.....hari ni aku tak berapa sibuk sangat,bolehla aku lewati blog kekawan semua...hemmm...aku nak cerita tentang hari jadiku pada Selasa hari tu...malam tu aku dan suami serta anakku sarah pergi ke Manjung untuk meraikan hari jadiku...tempatnya di restoran Uncle Zam(maafla kawan2 ye ...lupa nak ambil gambar)sebabnya hari pun dah lewat sangat,lagipun bila bawak anak ni susah nak berposing sakan...oopppsss...dah kelain ceritanya....pas makan2,suamiku telah membelikan aku sebiji kek yang comel khas untuk isterinya ini...ingat kan kek dari secret recepi seperti yang ini....
ikhsan dari cik google
tapi yang aku dapat adalah yang ini ye kawan2...comel tak
kek yang comel ...dan siap ada patung dan rama2 lagi
Apa2 pun terima kasih ye suamiku...sebab tolong belikan kek yang comel dan sedap sangat....

3 ulasan:

makbed berkata...

haa... sambut besday. beshnye.


Happy belated birthday kak. saya lupa nak wish ari tu..

Josh berkata...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

norihan berkata...

liza,takpe..terima kasih..