Nuffnangku...

Selasa, 3 Ogos 2010

hari jadi...

Salam...aku nak cerita tentang suamiku ni....tak pernah2 dia wish kat aku selamat hari jadi...tiba2 detik 12.00 pagi tadi dia sms kat aku...ucap selamat hari jadi...terharunya aku rasa..nak belanja apa ye kat isterimu ini...tapi aku tak mintak apa2 pun...yang penting kasih sayang dah cukup berharga bagiku...
Inilah suamiku...anakku itu yang manja dgn ayahnya..
note: aku tak tahulah...kenapa blog aku ni...bila nak upload gambar dia tiba2 jadi besar dan tak boleh nak kecilkan...kalau kecik,kecik sesangat....sakit kepala dah ni...

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

waaah hari jadi ke? happy besday ye kawan...^_^..moga sihat sentiasa, berbahgia selalu n ceria2 selalu hendaknya!

haa pic ni besor, puas sket tengok..lalala..^_^..kiut si manja sowang ni!^_^

hajarus berkata...

salam kenal & salam singgah kembali... macih yer sudi singgah blog hajar... anyway hepy besday yang ke ??... semoga panjang umur & dimurahkan rezeki... Amin...

norihan berkata...

iena :terima kasih ye iena...dah tua pun...hehe..tula gambar ni kadang2 senang je nak upload,kadang2 susah jugak...

hajar:Salam kenal jugak...terima kasih ye...