Nuffnangku...

Isnin, 28 Mac 2011

Berpindah..

Assalamualaikum,selamat petang semua...alhamdulillah..akhirnya aku selamat berpindah kerumah aku sendiri,semoga aku dapat hidup dengan lebih bahagia di samping keluarga dan insan2 yang tercinta..walaupun rumah yang aku duduki tak sebesar mana tapi aku pasti aku boleh bahagia kerana rumahku adalah syurgaku jugak..betul tak...?

oklah nak tukar topik sikit dan lari daripada tajuk,petang2 macam ni nasib baik aku tak berapa sibuk sangat dan aku jugak baru je lepas minum petang..nak mencari idea yang dah lama dan makin lama menghilang,mungkin di sebabkan banyak benda yang harus aku fikir, idea nak berblogging pun nan ada dan kurang sesangat...insyallah...kalau idea aku datang,aku terus pamerkan di blog kesayangan aku ni...aku beli laptop pun sebab aku nak berblogging di rumah tapi ada je yang tak bagi..sebabnya broadband aku pulak slow,terpaksa tunggu 6 bulan,baru aku nak pakai streamyx..tadi aku tengok streamyx ada buat promosi...alahai berbelah bagi pulak...tensionnya....

2 ulasan:

mamalieyna berkata...

oooh dah pindah...kasi snap sket umahku syurgaku..hee~

hope gembira di tmpt baru ye..^_^

norihan berkata...

tulah..ingatkan nak snap gambar jugak,tapi malas dan terlalu penat,tu yang lupa

insyaallah..harap2 begitulah hendaknya..:)