Nuffnangku...

Selasa, 15 Mac 2011

Sibuk sikit....

Sementara nak menunggu jam 5 setengah,aku sesaja menyibukkan diri untuk membuat kerja yang patut...sebabnya,hari ni aku tak sibuk sangat sebab semalam aku dah selesaikan claim2 yang perlu di hantar dan hari ni cuma buat kerja2 yang patut jelah,yang tak patut aku buat perlulah di kemudiankan...emmm...hari ni jugak ramai yang tak masuk kerja,musim cuti sekolah kan..mak bapak pun nak bawak anak2 berjalan jugak,tapi aku tetap dengan kerja....

Oklah kengkawan...sekarang ni aku kurang idea,ada masa aku akan  sambung citer kat rumah pulak...

5 ulasan:

mamalieyna berkata...

hari ni eina plg mengntuk dan boring..ramai cuti pnjg sbb cuti sekolah kan...so, sunyi je opis..hu~

norihan berkata...

iena,
samalah tu...sunyi sangat kat sini,boleh dikira berapa orang je yang datang

Amy Syaquena berkata...

Take ur time ok , amy pun baru nak blogwalking , still pening lagi nie..aduhai...

norihan berkata...

ermmm..ok...saya pun macam tu gak ada je keja tu yang susah nak bw...

norihan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.