Nuffnangku...

Selasa, 12 Oktober 2010

Dapat award tag dari Mak Bed...

Selama aku berblog,ni first time aku dapat award,award ni dari cik lulu dan mak bed telah mentag aku pulak..

inilah awardnya...
Soklan-soklannya ialah:
Pertama
Write 5 interesting fact about the person who gave you this award
* Aku dapat ni dari seorang kawan yang bernama haliza tapi dalam blog dia orang panggil mak bed,dianya seorang yang peramah,mulutnya jugak amat lah bising..hehe jangan marah ye..seorang yang sentiasa selamber apabila di tegur(tak naik anginle tu)dan slalu memberi tunjuk ajar kat aku yang tak tahu membuat blog ni..(thanks banyak2 ye)...


Kedua:
Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
* seorang yang gemar melihat keletah orang lai-orang yang lalu lalang
*dari kecik gemar memasak tapi dah lama tak buat entree memasak pun..hehehe...
*takut dengan kucing(fobia sesangat)kalau ada kucing kat rumah orang sure aku tak masuk.
*suka mengemas rumah tapi ada masa tu malasla jugak,ok ke jawapan...
*permainan yang aku minat ialah badminton tapai dah lama tak main
*suka drive kereta laju2,hobby yang selalu kena marah husband...
*suka belek muka(sebab tahu muka tu bukannya lawa sangat tapi comey aje)huhu...
*paling tak gemar melipat kain(nasib baik bukan anak dara lagi,kalau tak dah kena reject...)
*cepat sensitif bila kena marah
*dan tak tahulah apa lagi....

Ketiga;
Pick your most 10 desrving recipients and describe then
  ada beberapa orang je

1) Mamalieyna-sebab blog nilah yang banyak aku lawat,sebab aku suka cerita2nya ngan anaknya itu,jangan marah ye...

2) mek da- suka dengan cerita  dan menu kelantan yang dia tunjuk

3)hajar-first blog yang aku mula layan

oklah pada sesapa yang nak ambik tag award ni ambilah....tak cukup 10 pun..lehlah..

2 ulasan: