Nuffnangku...

Jumaat, 1 Oktober 2010

Trifle:-)

Hari ni dapat jugak aku rasa trifle..tak pernah aku rasa hanya tengok dalam blog kawan2 ngan dalam internet je..dan pada hari ini dapatlah kurasa(jakun sikit...)apa2pun, terima kasih la kepada orang yang sudi bagi aku rasa trifle ni iaitu kak kiah...but bukan dia yang buat,orang yang beri kat dia..sebab dia tu pregnant,teringin katanya..hehe...k la ni gambar trifle tu ye..

Gambar pun dah tinggal setengah..
sedap tau kawan2,kalau sejuk mungkin lagi sedap agaknya...abaikan gambar surat khabar tu ye..sebab kami potong pun kat surau,tu yang pakai alas surat khabar aje...

4 ulasan:

makbed berkata...

sedaaapppp,....

norihan berkata...

memeng ssedaapp..

Syerah Omar berkata...

salam,

hiihihi..macam kenal jer triffle tu.btul tu.kena bagi btul2 sejuk baru sedap.x berapa sejuk..xberapa sedap :)

norihan berkata...

haha..terima kasih syerah..pandai kamu buat..