Nuffnangku...

Jumaat, 8 Oktober 2010

Pagi Jumaat:-)

Salam,kepala tengah dok memikir nak cerita ,sebab tak tahu nak memulakannya,banyak sangat cerita yang nak dikongsi kepada kawan2...tunggulah tengahari atau petang nanti,sebab ada cerita sedih dan ada cerita gembira.Kedua2nya nak aku kasi tahu jugak tapi keadaan tak mengizinkan aku menulis lagi,hope kawan2 bersabar ye...

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

ish suspennye,,cepat2 citer! ^_^

norihan berkata...

iena,nak cerita tapi macam takde mood lagi tapi still akan cerita...

Makbed berkata...

akak kena tag. copy link ni dan paste kat url ek..


http://blekros.blogspot.com/2010/10/award-dari-lulu.html