Nuffnangku...

Rabu, 2 Februari 2011

Selamat Bercuti

Hari ni kat tempat kerja aku terlalulah sunyi dan sepi,boring giler rasanya sebab kebanyakkan dia orang dah bercuti untuk sambut Tahun Baru Cina,walaupun kat tempat kerja aku ni takdelah ramai orang cina tapi kebanyakkan dah ambil cuti awal tu yang sunyi ni...kalaulah hari ni dapat kerja halfday,alangkah seronoknya....boleh aku gi jalan2 ngan my hubby dan sarah sebab my hubby dah pun start bercuti...kepada kengkawan diblog,aku nak ucapkan Selamat Bercuti dan aku akan bercuti dari membuat entry selama 4 hari saje ye..kat rumah aku tak online....Oklah layan kan gambar aku dengan sarah ni...

1 ulasan:

Zur@ZaRi berkata...

selamat bercuti dear...
zura masih kerja lagi...

ahad baru cuti arr...