Nuffnangku...

Isnin, 13 Disember 2010

Masak Pindang Serani

Dah tengahari ni,perut pun mintak diisi..wahh...sangat lapar aku rasakan ari ni..pagi tadi aku bawak bekal untuk makan tengahari..dan lauknya pulak ialah ikan masak pindang serani..sedap tau kawan2,tak sabar rasanya nak makan ni..walaupun ianya tak berapa pedas tapi ada masam2 sikit..tu yang buat aku berselera nak makan ni..masa buat entry ni,perut aku pun dah berkeroncong menyanyikan lagu dangdut...aku lunch dalam kul 1.00 nanti sebab ganti kawe lunch(sape lagi kalau bukan makbed)rasa2 ni kena makan dulu sebab dah lapar sangat dan pastu baru boleh tido kot(menambah kebuncitan...)
nilah rupa pindang serani tu..tapi gambar ni aku ambik kat google je,sebab yang aku punya hanya ada kuah tapi ikan tarak sebab aku tak suka ikan berkuah..kuah je yang aku selalu ambil....



p/s note: lauk ni jugak elok untuk orang yang demam ...

1 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

amy baru makan 3 hari lepas..