Nuffnangku...

Isnin, 27 Disember 2010

Weekend aku ke Tempat Penyu..

Salam di hari Isnin..maafla dah tengahari baru nak sibuk mengupdatekan cerita..biasalah..hari isnin,hari yang membuatkan mood selalu tak keluar...ni aku nak cerita pada hari ahad semalam, aku dan keluarga ke tempat penyu..saja berjalan2 mengisi masa yang lapang,tempat penyu ni pun taklah jauh sangat dengan rumah aku...adalah dalam 10 minit perjalanannya..haha...tak cayake...?sebenarnya aku punya rumah dekat ngan laut tapi orang tak leh nak mandi bagai sebabnya tempat tu terlalu curam dan boleh membahayakan untuk sesapa yang mandi disitu ye...
Nilah tempat yang aku katakan...
Sarah yang excited
3 sejoli..
tuntong....yang sama specis ngan penyu kot


anak penyu..


penyu..ikan pari pun ada gak...

mak ngan mak tok aku..

aku ngan kakak

my family ler...

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

waaa bestnyer tgk [enyu! arif tak [pernah!...wooo bumbum la sarah, sgt comel! geram tengok...cayang sket...muaaah!

norihan berkata...

iena,
datangla sini..dapat tengok penyu...dan boleh berkenalan sama arif sekali...

hayati yusof berkata...

Wow best juga tempat ni.... yati pun nak g juga lah... amboi Sarah ni makin eeerrmmm geramnya sama dgn 3 sejoli.. hahahaha..