Nuffnangku...

Khamis, 23 Disember 2010

tak sabar nak cuti...

Salam....hari ni kat ofis aku tersangat2lah sunyi dan sepi..mana taknya,besok dah cuti tu yang takde orang nak datang...huhu....tak sabar nak cuti ni,tapi takdelah nak kemana sebab my husband kerja lagi,cuma nak berehat-rehat di rumah je...sebab minggu lepas aku rasa takde masa nak berehat,asyik gi kenduri je..mungkin minggu ni takde lagi kenduri kot....emmm...kalau ada terpaksalah aku gagahkan dirirni gi jugak..biasalah kat kampung,kalau tak gi,nanti dia orang kata pulakkan...mungkin 3 hari ni aku tak dapat nak berupdate blog..apa2 pun selamat bercuti ye kengkawan...rindu kat korang nanti...

3 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

selamat bercuti :)

Amy Syaquena berkata...

As;salam..

happy holiday too..

Zur@ZaRi berkata...

hehehe... std la tu kalo da cuti kan...
sian blog jadi bersawang kan:p