Nuffnangku...

Khamis, 30 Disember 2010

besok cuti lagi...

Besok Jumaat  cuti lagi...tapi bukan cuti sebab bola sepak kita menang ye tapi cuti replace untuk Tahun Baru 2011 ni...cepatnyalah masa dan tahun berlalu...aku pun dah tua nampaknya...cuti sempena kemenangan bola sepak negara untuk piala AFF tak tahu lagi dapat bila....kalau dapat hari Isnin,bolehlah aku balik ke kepong..tanah kelahiranku...eeekkk...mesti kengkawan tertanya2 kemana aku dalam dua hari lepas..yang pasti aku ada tapi hari selasa aritu..aku terpaksa ambil emergency leave coz anak aku Sarah demam panas pulak,then terpaksa bawak gi klinik pagi2 tu jugak...sekarang ni demam lah jugak tapi takla berapa panas sangat....agaknya musim kot..sebab baru aritu dia lepas demam,ni demam balik...riso jugak...emm..oklah...sempena Tahun Baru ni mesti yang ramai mempunyai azam baru tak terkecuali aku...nanti bolehla kita kongsi azam baru kita ye...
ni gambar sarah pagi tadi ye...walaupun demam amatlah lasak



Semoga Sarah cepat sembuh ye...boleh ibu bawak gi jenjalan sempena Tahun Baru ni....maafla...gambar tak clear..pakai handphone je..

2 ulasan:

Zur@ZaRi berkata...

selamat bercuti esok yer!!!
zura kerja la=((

mamalieyna berkata...

kite cuti gak esok..lalala...syok..

alahai sarah demam lgi, hope cepat sihat ye..aminn...